martes, 11 de junio de 2013

Valoració de les competències assolides i blog

Aquesta última entrada, suposa un final d’una assignatura i d’un quatrismestre més. Amb aquesta assignatura he dedicat molt de temps per a la reflexió i mirar d’entendre les coses més enfons del que es veu. M’ha agradat molt tenir una assignatura amb aquesta metodologia, ja que és molt important saber reflexionar i mirar des de diversos punts de vista les coses, i sobretot l’educació, i és un aspecte que no se’ns ajuda a treballar. També m’ha agradat el fet de poder observar altres experiències i comparar, i aprendre coses noves.

Crec que un aspecte que he treballar i millorat molt, ha estat l’ús de les tecnologies, ja que en un inici no sabia ni utilitzar un blog i a la fi he acabat fent un documental! A més, les revisions dels blog han estat de molta ajuda, ja que ajuden a encaminar les publicacions que es van fent, i es que en un primer moment una es pot sentir un poc perduda, sobretot si mai s’ha emprat el blog.

Aquest ha estat el meu primer cop que he tingut que cercar les meves competències treballades i crec que és un aspecte per aprendre realment el que un aprèn i ser més conscient d’això. A més, tenir disponible totes les entrades ajuda a observar l’evolució que un ha realitzat des del inici fins el final.

Amb aquesta metodologia he treballat les següents competències:


1.2.Reflexiona i pondera sobre elements que porten a una bona actuació professional, 1.3.Accedeix i revisa altres blocs i experiències per tal d’ampliar la pròpia formació, 1.4.Arriba a conclusions elaborades a partir de la contrastació de la informació recollida tant de la teoria com de la pràctica, 3.2.Aporta reflexions en quant a l’organització del centre: distribució del temps i de l’espai, dinàmiques de treball, coordinació entre professorat, relació amb les famílies i amb el context proper; i contrasta aquestes reflexions amb evidències, 4.2.Identifica bones pràctiques, les compara, 4.3.Elabora hipòtesis de per què passa un fet concret a partir d'un recull d'informació,  5.1.Reflexiona sobre els trets diferencials entre bones pràctiques i projectes de millora, 5.3.Cerca informació en relació amb el projecte de millora i aporta referències bibliogràfiques. Crec que mitjançant tot el treball i temps invertit, he pogut reflexionar sobre les pràctiques educatives, observar altres experiències per tal de fer creixa la meva visió i aprendre coses noves, fer les meves pròpies conclusions a partir de fets objectius, reflexionar sobre l’organització d’un centre i els motius per als quals s’organitza així, observar bones pràctiques i justificar-les, reflexionar sobre el per que de les coses, i buscar informació i reflexionar sobre el nostre documental.

No hay comentarios:

Publicar un comentario